Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області продовжує працювати в умовах воєнного стану

Опубліковано 13.04.2022 о 10:36

В умовах воєнного стану у щоденному режимі роботи Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області продовжує здійснення своїх повноважень.
З метою безперервного забезпечення населення життєво важливими лікарськими засобами здійснюється щоденний моніторинг інформації щодо режиму роботи працюючих аптечних закладів області та наявності інсуліну в аптечних закладах області (інформація розміщується на сайті Служби).
З метою недопущення необґрунтованого підвищення цін на життєво важливі лікарські засоби здійснюється постійний моніторинг інформації щодо підвищення цін на лікарські засоби в аптечних закладах області та проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами на території області.
З вказаних питань налагоджена співпраця з Кіровоградською обласною військовою адміністрацією та Кропивницькою міською радою. Керівництво Служби постійно приймає участь у нарадах, що проводяться Кіровоградською ОВА із зазначених питань.
Постійно та своєчасно доводиться до відома аптечних та лікувальних закладів області інформація про прийняті Урядом рішення, які допомагають суб’єктам господарювання у спрощенні процедур ліцензування, контролю якості, відпуску лікарських засобів та виробів медичного призначення та інші.
Постійно та своєчасно здійснюється розгляд звернень громадян, що надходять до Служби з Кіровоградського регіонального контактного центру та інших гарячих ліній.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Перелік наявності в аптечних закладах Кіровоградської області препаратів інсуліну станом на 13.04.2022

Наступна

Перелік наявності в аптечних закладах Кіровоградської області препаратів інсуліну станом на 14.04.2022