Біографічні довідки керівників

Опубліковано 07.05.2020 о 21:12

Біографія начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області Сушариної І.В.

Сушарина Ірина Вікторівна народилася 18 серпня 1978 року у м. Димитров Донецької області.

У 1995 році закінчила середню загальноосвітню школу м. Димитров Донецької області.

У 2000 році закінчила Національну фармацевтичну академію України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фармація» та здобула кваліфікацію провізора.

У 2015 році закінчила Донецький державний університет управління, здобула ступінь магістра за спеціальністю «Державна служба» і кваліфікацію спеціаліст державної служби.

У 2018 році захистила дисертацію за спеціальністю «Технологія ліків, організація фармацевтичної справи та судова фармація» та здобула науковий ступінь кандидата фармацевтичних наук.

Трудову діяльність розпочала з серпня 2000 року по серпень 2002 року в  якості провізора-інтерна, провізора СП «Аптека №52» ДП «Аптека № 554» ТОВ «Обласна аптечна холдингова компанія», м. Димитров Донецької області.

З вересня 2002 року по листопад 2008 року – спеціаліст І категорії,  провідний спеціаліст, головний спеціаліст, головний спеціаліст – державний інспектор Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Донецькій області, м. Донецьк.

З листопада 2008 року по грудень 2008 року – тимчасово виконуючий обов’язки начальника Донецької обласної державної інспекції з контролю якості лікарських засобів, м. Донецьк.

З січня 2009 року по червень 2010 року – заступник начальника, заступник начальника – начальник відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів та медичної продукції Донецької обласної державної інспекції з контролю якості лікарських засобів, м. Донецьк.

З червня 2010 року по грудень 2011 року – заступник начальника – начальник відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів та медичної продукції Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів в Донецькій області, м. Донецьк.

З грудня 2011 року по вересень 2016 року – заступник начальника служби – начальник відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів та медичної продукції Державної служби з лікарських засобів у Донецькій області, м. Донецьк, м. Мирноград Донецької області.

З 2007 по 2012 рік – викладач кафедри «Управління та економіка фармації» Донецького національного медичного університету ім. М. Горького (за сумісництвом).

З вересня 2016 року по січень 2020 року працювала на посаді заступника начальника служби – начальника відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області та виконувала обов’язки начальника, м. Мирноград Донецької області.

Відповідно до наказу Держлікслужби від 30 січня 2020 року № 22-к «Про призначення Сушариної І.В.» за результатами конкурсу була призначена на посаду начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області з лютого 2020 року.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку