Перелік видів відомостей, що містять службову інформацію

Опубліковано 26.07.2018 о 17:36

1. Відомості, що містять службову інформацію органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

2. Листи, довідки, висновки та інші документи (в тому числі внутрівідомчі), які містять відомості, що не становлять державної таємниці, але розголошення яких може завдати істотної шкоди інтересам національної безпеки, територіальної цілісності або громадському порядку, здоров’ю населення, репутації та правам інших осіб, призвести до розголошення конфіденціальної інформації, сприяти заворушенням або вчиненню злочинів тощо.

3. Відомості, отримані в процесі службових розслідувань з питань протидії корупції, до моменту прийняття щодо них рішення.

4. Інформація, яка отримана під час співпраці з органами державної влади, правоохоронними органами, юридичними та фізичними особами, працівниками системи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області, якщо вона стосується протидії корупції та може завдати істотну шкоду інтересам третіх осіб, органів досудового слідства, суду.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку