Порядок проведення атестації провізорів і фармацевтів у 2022 році

Опубліковано 10.01.2020 о 10:36

Графік засідань атестаційної комісії у 2022 році

ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ
ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 Н А К А З

«16» січня 2021р.             м. Житомир                                 №    _10__

 

Про порядок проведення атестації

провізорів і фармацевтів у 2021 році

 

         Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 12.12.2006 № 818 „Про вдосконалення атестації провізорів та фармацевтів”,   Положення про Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області, затвердженого наказом Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками від 17.02.2017р. № 176 з метою подальшого удосконалення проведення   атестації фармацевтичних кадрів

 НАКАЗУЮ:

  1. Засідання атестаційної комісії проводити щоквартально згідно з графіком, який затверджується щорічно (додаток 1).
  2. Керівникам фармацевтичних закладів забезпечити персональну   відповідальність за:

       2.1. Розробку і затвердження поточних та перспективних планів підвищення кваліфікації і атестації провізорів і фармацевтів.

       2.2. Опрацювання вимог щодо підготовки документів на атестацію згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України від 12.12.2006   № 818 „Про вдосконалення атестації провізорів та фармацевтів”( зі змінами).

       2.3. Забезпечення здачі атестаційних справ працівників, що підлягають атестації, в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області не пізніше ніж за 2 місяці до засідання атестаційної комісії.

  1. Секретарю атестаційної комісії ( Волошиній О.В.) забезпечити:

       3.1. Прийом та облік атестаційних справ провізорів та фармацевтів не пізніше 1-го місяця до засідання атестаційної комісії.

       3.2. Формування списків спеціалістів, що атестуються, відповідно поданих заяв не пізніше 10-ти днів до засідання комісії.

       3.3. Підготовку наказу Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області на затвердження протоколів рішення атестаційної комісії в 10-ти денний термін з дня атестації.

       3.4. Направлення керівникам фармацевтичних закладів витягів з наказу Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області про присвоєння/підтвердження кваліфікаційної категорії у двотижневий термін з дня атестації.

     3.5. Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області від 10.01.2020 року № 20-од «Про порядок проведення атестації провізорів і фармацевтів на 2020 рік» визнати таким, що втратив чинність.

  1. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

В.о. начальника                                                                     Ольга ВОЛОШИНА

 

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку