Порядок надання публічної інформації;

Опубліковано 26.07.2018 о 17:36

Доступ до публічної інформації

Порядок надання публічної інформації

Надання публічної інформації Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області здійснюється у відповідь на інформаційний запит.

Згідно з законом, публічною є відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень.

Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача.

Письмовий запит подається в довільній формі.

Запит на інформацію має містити:

1) ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;

2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;

3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Для оформлення інформаційного запиту

усно: телефон (032) 234 02 73.

письмово: м. Львів, вул. Кульпарківська, 131, Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області.

факсом:(032) 234 02 73;

електронною поштою: dls.lviv@dls.gov.ua

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку