Заступник начальника Служби – Стороженко Л.В.

Опубліковано 16.05.2020 о 18:43

Стороженко Людмила Віталіївна народилася у 1976 році у м. Вінниця.

У 1993 році закінчила середню загальноосвітню школу з відзнакою

У 1998 році закінчила Київський державний торговельно-економічний університет, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста.

У 2013 році закінчила Національний фармацевтичний університет, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація» та здобула кваліфікацію магістра з управління якістю.

З 2006 року по 2009 рік працювала в Міністерстві охорони здоров’я на посадах заступника начальника Юридичного управління – начальника відділу представництва в судових органах, заступника начальника Відділу правового забезпечення.

З 2009 року почала свою трудову діяльність у Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів в подальшому у Державній службі України з лікарських засобів на посаді начальника Юридичного управління.

З 2016 року по 2017 рік працювала у Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками на посаді начальника Юридичного відділу.

З липня 2019 року по теперішній час працює на посаді заступника начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у м. Києві.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку