Перелік суб’єктів господарювання, заяви яких про видачу ліцензії на провадження господарської діяльності з оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, про розширення господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарським засобами у зв’язку зі створенням нового місця провадження діяльності 07.06.2022 залишено без розгляду, яким відмовлено у видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами

Опубліковано 08.06.2022 о 12:37

1 Товариство з обмеженою відповідальністю “МОНГО”

Заяву про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з оптової торгівлі лікарськими засобами залишити без розгляду на підставі п.п. 1,2 частини другої статті 12 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» у зв’язку з тим, що документи подані у неповному обсязі (не надано заяву, інформацію про підтвердження відсутності здійснення контролю за діяльністю суб’єкта господарювання у значенні, наведеному у статті 1 Закону України “Про захист економічної конкуренції”, резидентами держав, що здійснюють збройну агресію проти України, у значенні, наведеному у статі 1 Закону України “Про оборону України”), містять неповну та суперечливу інформацію 

 

 Запропонувати привести інформацію у документах у відповідність до Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» та повторно звернутися до органу ліцензування.

 

Реєстраційний номер заяви від 02.06.2022 № 1308

 

 

2 Товариство з обмеженою відповідальністю “Даміан”

Заяву про розширення господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами залишити без розгляду на підставі п. 2 частини другої статті 12 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» у зв’язку з тим, що заява містить неповну інформацію.

 

 Запропонувати привести інформацію у документах у відповідність до Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» та повторно звернутися до органу ліцензування.

 

Реєстраційний номер заяви від 01.06.2022 № 1300

  

3 Товариство з обмеженою відповідальністю “ФАРМСТОР-УКРАЇНА”

Заяву про розширення господарської діяльності з оптової торгівлі лікарськими засобами залишити без розгляду на підставі п. 2 частини другої статті 12 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» у зв’язку з тим, що подані документи містять суперечливу та неповну інформацію.

 

 Запропонувати привести інформацію у документах у відповідність до Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» та повторно звернутися до органу ліцензування.

 

Реєстраційний номер заяви від 02.06.2022 № 1317

 

4 Фізична особа-підприємець Ткалич Владислав Вікторович

Відмовити у видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами на підставі п.1 частини третьої статті 13 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», у зв’язку з невідповідністю здобувача ліцензії Ліцензійним умовам, а саме:

– відповідно до пункту 3.4 акту перевірки встановлено, що не створено умови для доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до аптечного закладу відповідно до державних будівельних норм, правил і стандартів;

– відповідно до пункту 3.9 акту перевірки встановлено, що аптечний заклад не обладнано засобами для вимірювання показників температури та відносної вологості повітря, службово-побутові приміщення не обладнано холодильником;

– відповідно до п.п 4.1, 4.2 акту перевірки не підтверджено інформацію щодо номеру та дати складання трудового договору між фахівцем і фізичною особою-підприємцем, яка використовує найману працю.

 Запропонувати привести діяльність у відповідність до Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» та повторно звернутися до органу ліцензування.

 

Реєстраційний номер заяви від 26.05.2022 № 1263

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку