Повідомлення Агентство з регулювання охорони здоров’я Бразилії (Anvisa) щодо виявлення фальсифікованого препарату з маркуванням Blincyto 38,5 (mcg) ліофілізований порошок.

Опубліковано 01.03.2024 о 18:28

Reference Number: BR/ Falsificação/307.1.0

До Держлікслужби надійшла інформація Агентство з регулювання охорони здоров’я Бразилії (Anvisa) щодо виявлення фальсифікованого препарату з маркуванням Blincyto 38,5 (мкг) ліофілізований порошок, серія 1147922A, виробництва BOEHRINGER INGELHEIM PHARMA GMBH & CO. (додається)

           Упаковки з цієї серії мають характеристики, які відрізняються від характеристик оригінального лікарського засобу, а саме: виявлення одиниць з серії 1147922A (термін придатності 08.2026), в упаковці англійською та турецькою мовами (упаковки турецькою мовою не виробляються за межами Туреччини), серійний номер, представлений на вторинній упаковці, не був підтверджений компанією “Amgen”, наклейка із зазначенням серії не відповідає графічному зображенню упаковки компанії “Amgen”, а також шрифту наклейки і упаковки, що робить її фальсифікованою.

 

 Відомості з державного реєстру лікарських засобів в Україні, станом на 01.03.2024 в Україні не зареєстровано як лікарський засіб з маркуванням Blincyto 38,5 (мкг) з МНН (Blinatunomabe) зазначеного виробника.

     Інформуємо, що вказана серія лікарського засобу на державний контроль відповідно до Порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2005 № 902, не надходила.     

        До уваги! Якщо у вас виникли додаткові запитання або ви хочете повідомити про інциденти, зокрема щодо фальсифікованих лікарських засобів, звертайтесь до Держлікслужби (dls@ dls.gov.ua).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку