24.10. 2023 Повідомлення Національного Агентства санітарного нагляду Бразилії (ANVISA) щодо виявлення фальсифікованого препарату з маркуванням Ozempic (Semaglutide) 1,34 mg.

Опубліковано 24.10.2023 о 14:30

Reference Number: BR/ Falsificação/292.1.0.

До Держлікслужби надійшла інформація Національного Агентства санітарного нагляду Бразилії (ANVISA) щодо виявлення фальсифікованого препарату з маркуванням Ozempic (Semaglutide) 1,34 mg, асептично виготовлені парентеральні розчини малого об’єму, серії LP6F832, виробництва NOVO NORDISK A/S.(посилання додається)

Виробник не визнає даний номер серії дійсним.

 

      Відомості з державного реєстру лікарських засобів в Україні, станом на 24.10.2023

В Україні зареєстровано як лікарський засіб ОЗЕМПІК розчин для ін’єкцій, 1,34 мг/мл; 0,25/0,5 мг: по 1,5 мл у картриджах, вкладених у попередньо заповнену багатодозову одноразову шприц-ручку; 1 попередньо заповнена шприц-ручка та 6 одноразових голок НовоФайн® Плюс в картонній коробці; 1 мг: по 3 мл у картриджах, вкладених у попередньо заповнену багатодозову одноразову шприц-ручку; 1 попередньо заповнена шприц-ручка та 4 одноразових голки НовоФайн® Плюс в картонній коробці, виробництва А/Т Ново Нордіск (виробництво продукту, наповнення картриджу та контроль якості продукції in bulk; хімічні/фізичні випробування, мікробіологічні – стерильність та мікробіологічні – мікробіологічна чистота. Випуск серії), Данія.

Інформуємо, що вказаний лікарський засіб на державний контроль відповідно до Порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2005 № 902, не надходив.

          До уваги! Якщо у вас виникли додаткові запитання або ви хочете повідомити про інциденти, зокрема щодо фальсифікованих лікарських засобів, звертайтесь до Держлікслужби (dls@ dls.gov.ua).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку