Подорожна Лариса Миколаївна

Опубліковано 07.05.2020 о 14:05

Подорожна Лариса Миколаївна народилася  24.11.1960 року. Громадянка України. Має вищу освіту, у 1983 році закінчила Харківський фармацевтичний інститут за спеціальністю «Фармація», кваліфікація – провізор. Досвід роботи за фахом 30 років. Спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальності «Організація і управління фармацією».

Трудову діяльність розпочала у серпні 1983 року провізором-аналітиком контрольно-аналітичної лабораторії Аптекоуправління Харківського облвиконкому, де і працювала до січня 1996 року.

З лютого 1996 по січень 2009 років у Харківській обласній державній інспекції по контролю за фармацевтичною діяльністю та якістю лікарських засобів займала посади: провізора-аналітика відділу по контролю за якістю ліків, заступник начальника відділу по контролю за якістю ліків, заступником завідуючої лабораторії з аналізу якості лікарських засобів, заступником начальника Держінспекції – завідуюча лабораторією, заступник начальника Держінспекції з контролю якості лікарських засобів в Харківській області.

З 01.2009 до 08.2010 заступник завідуючої лабораторії з аналізу якості лікарських засобів, заступник начальника інспекції – завідуюча лабораторією з аналізу якості лікарських засобів,  виконуюча обов’язки заступника начальника, заступник начальника Державної інспекції по контролю якості лікарських засобів в Харківській області. З 2010 року заступник начальника Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів Харківської області.

З грудня 2011 року по жовтень 2016 року заступник начальника Державної служби з лікарських засобів у Харківській області. У зв’язку з реорганізацією Державної служби з лікарських засобів у Харківській області відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2016 року № 355 “Про утворення територіальних органів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками” з жовтня 2016 року – заступник начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку