Як сплатити за ліцензію

Опубліковано 31.03.2023 о 09:41

Інформуємо, що сплата за отримання ліцензії вноситься до Державного бюджету України згідно ст. 14 п.1, п.5 “Закону України про ліцензування видів господарської діяльності”, код бюджетної класифікації 22011800, відомча ознака 19.

Оплата за ліцензію вноситься протягом 10 днів після прийняття  позитивного рішення на  засіданні робочої групи  Держлікслужби.

 

З 01 січня 2017 року оплата за ліцензію становить один прожитковий мінімум на працездатного громадянина, відповідно до  Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності».

 

Відповідно до  Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» ліцензії в паперовому вигляді не видаються.

 

Підтвердженням отримання суб’єктом господарювання  ліцензії є внесення його до реєстру та на даний час при наявності запису в розділах:

Підконтрольні речовини  Ліцензування  Протоколи засідань ліцензійної комісії

Головна  Державна служба з лікарських засобів України  Підконтрольні речовини Ліцензійний реєстр на право здійснення господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку