Біографія заступника начальника-завідувача сектору – Агеєнко О.П.

Опубліковано 13.05.2020 о 17:27

Агеєнко Олена Петрівна народилася 19 травня 1965 року у  м.Тернопіль.

У 1982 році успішно закінчила середню загальноосвітню школу №17  м.Тернополя.

У 1987 році закінчила Львівський ордена Дружби народів державний медичний інститут і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фармація» та здобула кваліфікацію провізора.

Трудову діяльність розпочала з серпня 1987 року на посаді провізора міжлікарняної аптеки №157 м.Тернополя.

З січня 2009 року по березень 2009 року – головний фахівець сектору по запобіганню обігу фальсифікованих і субстандартних лікарських засобів Тернопільської обласної державної інспекції з контролю якості лікарських засобів.

З березня 2009 року по лютий 2016 – головний спеціаліст сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів та медичної продукції Державної служби з лікарських засобів у Тернопільській області, утвореної шляхом реорганізації 06 грудня 2011 року.

Відповідно до наказу Державної служби України з лікарських засобів №41-к від 05 лютого 2016 року призначено по переведенню заступником начальника служби-завідувачем сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів та медичної продукції Державної служби з лікарських засобів у Тернопільській області.

Відповідно до наказу Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками №128-к від 06 вересня 2016 року переведено на посаду заступника начальника служби-завідувача сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку