Наказ Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Про проведення громадської експертизи від 17.04.2018 № 394

Опубліковано 17.04.2018 о 00:00

 

Герб

 

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ

ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ

НАКАЗ

17.04.2018

Київ

394

 

 

 

Про проведення громадської експертизи

 

 

Відповідно до Закону України «Про інформацію», пункту 4 Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 № 976, на підставі запиту громадської спілки «Українська асоціація досконалості та якості» від 10.04.2018 № 44 щодо проведення громадської експертизи

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Визначити завідувача сектору управління системою якості та внутрішнього аудиту Закревську Я.В. відповідальною особою за забезпечення взаємодії з громадською спілкою «Українська асоціація досконалості та якості» у зв’язку з надходженням запиту щодо проведення громадської експертизи.

 

2. Сектору адміністрування баз даних розмістити на офіційному веб-сайті Держлікслужби інформацію про надходження до Держлікслужби запиту громадської спілки «Українська асоціація досконалості та якості» щодо проведення громадської експертизи та заходи, здійснені Держлікслужбою з метою сприяння проведенню громадської експертизи.

 

3. Сектору управління системою якості та внутрішнього аудиту, у разі відповідності запиту вимогам Закону України «Про інформацію», пункту 4 Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 05.11.2008 № 976, забезпечити надання громадській спілці «Українська асоціація досконалості та якості» необхідних матеріалів.

 

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

В.о. Голови                                                             В.В. Цілина

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лист Громадської спілки «Українська асоціація досконалості та якості»

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку