Наказ про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

Опубліковано 02.04.2024 о 15:37

01.04.2024                          м. Івано-Франківськ                                               № 19к

 

Про проведення перевірки, передбаченої

Законом України «Про очищення влади»

 

Відповідно до Закону України «Про очищення влади» (далі – Закон), Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року  № 563

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Провести у Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області (далі – Служба) перевірку, передбачену Законом, щодо КРУК Олександри Іванівни, головного спеціаліста з питань діловодства та архіву, визначивши 02 квітня 2024 року днем початку проведення перевірки.
  2. Визначити І. Дутчак, головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів відповідальною за проведення перевірки в Службі та забезпечити ознайомлення працівника, щодо якого проводитиметься перевірка з даним наказом.
  3. О. Шпитальній, головному спеціалісту відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, розмістити текст цього наказу на офіційному веб-сайті Служби в підрозділі «Управління персоналом» розділу «Інформація щодо очищення влади».

 

  1. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

Начальник служби                                                                Надія ШПУР

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказ про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

Наступна

Повідомлення про початок проходження перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»