Повідомлення про початок проходження перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»

Опубліковано 22.03.2024 о 10:24

Законом України «Про очищення влади» передбачено проведення перевірки достовірності відомостей щодо  застосування заборон, передбачених частинами 3 і 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади», поданих особами,  які обіймають відповідні посади чи претендують на зайняття таких посад.  Порядок проведення такої перевірки та перелік органів, що її проводять,  затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади».

На виконання вимог Закону України «Про очищення влади» Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області інформує про те, що розпочато 22.03.2024 проведення перевірки стосовно:

ДЯКІВ Романи Антонівни, кандидата на посаду головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Посилання на декларацію Дяків Р.

https://public.nazk.gov.ua/documents/a111e557-14e0-4af2-9ec6-2f2dfdd5a71e

 

заява Дяків

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Щодо результатів перевірки, проведеної в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області