Про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади» в Службі

Опубліковано 24.11.2023 о 21:25

ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З

24.11.2023

 

м. Вінниця

 

85/ОС

 

 

Про проведення перевірки, передбаченої

Законом України «Про очищення влади»

 

Відповідно до Закону України «Про очищення влади» (далі – Закон), Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року  № 563

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Провести у Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області (далі – Служба) перевірку, передбачену Законом (далі – перевірка), працівників Служби, визначивши 27 листопада 2023 року днем початку проведення перевірки, а саме:

–        Аліни ГРИНЬ, головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів,

–        Валерії АХТЯМОВОЇ, головного спеціаліста відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів,

– Олени ОНАЧЕНКО, головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та економіки.

  1. Визначити Сектор управління персоналом Служби відповідальним за проведення перевірки в Службі.
  2. Валентині ФЕНЕНКО, головному спеціалісту сектору управління персоналом розмістити текст цього наказу на офіційному веб-сайті Служби в підрозділі «Управління персоналом» розділу «Інформація щодо очищення влади» у день його прийняття.
  3. Валентині ФЕНЕНКО, головному спеціалісту сектору управління персоналом забезпечити ознайомлення працівників Служби, щодо яких проводитиметься перевірка, з даним наказом (під особистий підпис) у день його прийняття.
  4. Працівникам Служби, щодо яких проводитиметься перевірка згідно з даним наказом, подати не пізніше ніж на десятий день з дня початку проведення перевірки до Сектору управління персоналом Служби власноручно написану заяву про проведення перевірки, передбаченої Законом, про те, що до них застосовуються або не застосовуються заборони, передбачені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них, а також копії зазначених в Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563.
  5. Сектору управління персоналом Служби протягом десяти днів з дня надходження заяви особи, яка підлягає перевірці, на підставі відомостей, наявних в особовій справі такої особи, або на підставі наданих особою документів, а також інформації з Реєстру про внесення відомостей про особу до Реєстру або відсутність у Реєстрі таких відомостей, перевірити достовірність відомостей, зазначених у заяві щодо незастосування до неї заборон визначених Законом.
  6. Валентині ФЕНЕНКО, головному спеціалісту сектору управління персоналом Служби протягом трьох робочих днів після одержання заяви забезпечувати розміщення на офіційному веб-сайті Служби інформації про початок проходження перевірки особою, копії її заяви та декларації (крім відомостей, що віднесені Законом до інформації з обмеженим доступом).
  7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник служби                                                                                  Ірина ВЛАСЮК

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Чукань Олена Вікторівна

Наступна

Гринь Аліна Олександрівна