Відбулася колегія управління охорони здоров’я Рівненської обласної державної адміністрації

Опубліковано 06.11.2018 о 12:05

31 жовтня 2018 року, під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації – С.К. Богатирчук-Кривко, відбулася колегія управління охорони здоров’я Рівненської обласної державної адміністрації, в якій взяв участь член колегії, начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергій Лебедь.

На колегії розглядались питання:

  1. Про стан реалізації розпорядження голови облдержадміністрації від 02.11.2015 № 652 «Про заходи щодо забезпечення громадян, які старждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання, що закуповуються за рахунок коштів місцевого бюджетів, а також інших джерел, не заборонених законодавством у м. Рівне, Радивилівському та Березнівському районах.
  2. Про стан реформування системи охорони здоров’я у Сарненському районі.
  3. Про підготовку закладів охорони здоров’я до функціонування в осінньо-зимовий період 2018 – 2019 років.
  4. Різне.

В роботі колегії також взяли участь: начальники відділів охорони здоров’я райдержадміністрацій (міськвиконкомів), головні лікарі обласних лікувально-профілактичних закладів, головні лікарі центральних районних лікарень, головні лікарі центрів первинної медико-санітарної допомоги, депутути медики обласної ради, директор ТОВ «Здоров’я 24» – А.В. Пироженко, президент  Італійської асоціації «ALBA ONLUS» допомоги хворим на муковісцидоз – П. Армані, співзасновник благодійної організації допомоги хворим на муковісцидоз «Вітрила надії» – Г. Татаревич.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Наступна

Відбулася нарада з питань роботи лікувально-профілактичних закладів області під час правового режиму воєнного стану.