Вітаємо з високою нагородою!

Опубліковано 26.06.2019 о 10:51

За значний особистий внесок у розвиток Збройних сил України, надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів ЗСУ, активну громадянську позицію Почесним нагрудним знаком “За заслуги перед Збройними силами України” начальником Генерального штабу України – головнокомандувачем Збройних сил України, генерал-лейтенантом Р. Хомчаком нагороджено генерального директора ТДВ “Рівнефармація” В. Синяка та завідувача відділу організації медикаментозного забезпечення і цін, першого заступника генерального директора ТДВ “Рівнефармація” О. Садовник.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

13 червня 2019 року відбулася зустріч начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергія Лебедя з молодшими спеціалістами та бакалаврами – фармацевтами, що проходять підвищення кваліфікації на базі КЗВО «Рівненська медична академія».

Наступна

20 аптечним закладам 4 суб'єктів господарювання Рівненської області Держлікслужба анулювала ліцензії за наслідками перевірок у першому півріччі 2019 року