Проведено черговий методично-консультативний семінар

Опубліковано 29.12.2018 о 11:41

Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області 20.12.2018року проведено черговий методично-консультативний семінар для суб’єктів господарської діяльності області. В ході семінару слухачам представлено доповідь щодо результатів роботи у 2018 році Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області та ролі аптечних та лікувально-профілактичних закладів у забезпеченні функціонування «холодового ланцюга» під час обігу імунобіологічних препаратів в Україні.

Серед запрошених учасників семінару відповіді на питання пов’язані із трудовим законодавством надавалися представником відділу з  питань додержання законодавства про працю Управління  Держпраці у Житомирській області.

Доповідачі ознайомили аудиторію з актуальними змінами законодавства щодо отримання дозволу  Національної  поліції  на  використання  об’єктів  і приміщень,  призначених   для   здійснення   діяльності  з  обігу наркотичних  засобів,  психотропних  речовин  і прекурсорів, та їх відповідність  встановленим  вимогам. Крім того, Громадська спілка «Працівники фармації» провела огляд змін в законодавстві щодо використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО), реалізації Урядової програми «Доступні ліки»,  огляд законопроекту «Про лікарські засоби», та інших актуальних змін.  

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

21.12.2018 року відбулося чергове засідання атестаційної комісії з атестації провізорів і фармацевтів при Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області

Наступна

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області за 4 квартал 2018 року