Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Запорізькій області розпочала цикл семінарів для керівників та уповноважених осіб суб’єктів господарювання

Опубліковано 14.06.2019 о 11:45

     Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Запорізькій області (далі – служба) провела семінар-нараду для керівників та уповноважених осіб суб\єктів господарювання, зайнятих виробництвом лікарських засобів, оптовою та роздрібною торгівлею лікарськими засобами. В заході прийняли участь представники КП «Аптека № 195», м. Бердянськ, ПрАТ «Аптеки Запоріжжя», КП «АО Фармація» ЗОР, ТОВ «Інтенд», ФОП Ткачук Анатолій Павлович.

     У своїй промові в.о.начальника служби Єрохіна Олена Володиміровна наголосила на необхідністі створення на своїх підприємствах ефективної системи якості лікарських засобів.. Найважливішою складовою частиною системи якості є кваліфікований персонал, який повинен відповідати вимогам діючого законодавства, зокрема Ліцензійним умовам провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), затверджених постановою КМУ від 30.11.2016 № 929. Також Олена Володиміровна звернула увагу на необхідності обов’язкового створення аптеками та їх структурними підрозділами сприятливих умов для доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень відповідно до ДБН В.2.2-40:2018 «Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення». 

     Після семінару спеціалісти служби відповіли на актуальні питання.

 

                                                 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Працівники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Запорізькій області прийняли участь у тренінгу «Я маю право»

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Запорізькій області звітує про роботу в І півріччі 2019 року