Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області взяла участь в семінарі, організованому Головним територіальним управлінням юстиції у Донецькій області спільно з Данською Радою у справах біженців

Опубліковано 27.09.2019 о 15:53

26 вересня 2019 року представники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області взяли участь в семінарі, організованому Головним територіальним управлінням юстиції у Донецькій області спільно з Данською Радою у справах біженців.

Під час семінару обговорювалися актуальні та проблемні питання Законодавства України, розгляд яких безпосередньо впливає на діяльність керівників та працівників юридичних служб територіальних органів виконавчої влади при виконанні ними своїх функцій та подальшому надання ними роз’яснень чинного законодавства громадянам, які звертаються до них за правовою допомогою.

Тарасов В.Є (завідувач сектору з питань науки та вищої освіти Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації), розповів присутнім про особливості функціонування системи фахової передвищої освіти, відповідно до Закону України “Про фахову передвищу освіту”.

Завідувач сектору з питань соціально-трудових відносин відділу праці управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради Андрієвська О. М. доповіла про зміни у проведенні процедури повідомної реєстрації колективних угод і договорів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 768.

У семінарі взяв участь начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області Хімчак А.Б., який доповів про способи запобігання та вирішення колективно-трудових спорів, конфліктів.

Про новий порядок проведення перевірки Держпраці та з яких причин проводитимуть нові перевірки, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 823, розповів Ніколєнко Є.О. (начальник відділу юридичного забезпечення Головного управління Держпраці у Донецькій області).

Федорова І. Є. (старший юрист Представництва Данської Ради у справах біженців в Україні у м. Слов’янськ ), розповіла про механізм “будівельної амністії” для будинків, що були збудовані без дозвільних документів та висвітлила ряд проблемних питань переселенців.

Під час семінару всі мали можливість надати питання та поспілкуватися із фахівцями, отримати їх кваліфіковані пояснення.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Донеччина відсвяткувала День фармацевта!

Наступна

Будьте пильними! На території Донецької області з’явились шахраї, які представляються працівниками Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області