Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області продовжує свою роботу в умовах карантину

Опубліковано 30.03.2020 о 16:49

З метою подальшого недопущення поширення коронавірусної хвороби COVID-19, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2020 № 239, якою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, карантин на усій території України подовжено до 24.04.2020.

В контексті зазначених викликів, пов’язаних із поширенням COVID-19, Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області продовжує свою роботу у зміненому режимі.

НАГАДУЄМО:

Громадяни можуть звернутись до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області – на офіційну електронну адресу (dls.uz@dls.gov.ua).

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області закликає суб’єктів господарювання обмежити кількість звернень, у разі потреби користуватися електронним зв’язком (dls.uz@dls.gov.ua).

Дякуємо за розуміння! Будьте здорові!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказом Міністерства охорони здоров’я України затверджено Стандарт фармацевтичної допомоги COVID-19

Наступна

Дистанційна торгівля ліками на період карантину: набули чинності відповідні зміни Ліцензійних умов