Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області продовжує свою роботу в умовах карантину

Опубліковано 08.05.2020 о 14:34

З метою подальшого недопущення поширення коронавірусної хвороби COVID-19, відповідно до постанови КМУ від 04.05.2020 №343, якою внесено зміни до постанови КМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SAPS-CoV-2», карантин на всій території України подовжено до 22.05.2020.

В контексті зазначених викликів, пов’язаних з поширенням COVID-19, Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області продовжує свою роботу у зміненому режимі.

Нагадуємо:

суб’єкти господарювання можуть звернутися до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області:

-на офіційну електронну адресу (dls.kh@dls.gov.ua).

-по телефону +380(57)731-50-68.

У разі потреби можна вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись електронним зв’язком.

Прохання до суб’єктів господарювання: за можливістю відкласти звернення до Служби до 22 травня та без крайньої необхідності не надсилати паперові примірники документів.

Звертаємо увагу: обробка паперових звернень може проводитись в терміни довші, ніж зазвичай!

Видача документів здійснюється із дотриманням умов карантину, в засобах індивідуального захисту, як з боку співробітника Служби, так і представника суб’єкта господарювання.

Зичимо всім здоров’я та вибачаємось за тимчасові незручності!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Перелік антисептичних засобів, до складу яких входить спирт етиловий, що виробляються підприємствами – виробниками Харківського регіону

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області продовжує працювати у зміненому режимі до 22 червня