Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області закликає аптеки міста та області створювати всі необхідні умови для захисту від Covid-19 для осіб будь-яких груп населення

Опубліковано 20.05.2020 о 13:18

         В Одесі та Одеській області аптеки піклуються не тільки про захист від Covid-19, а також не забувають під час пандемії про створення необхідних умов для осіб з обмеженими можливостями та інших маломобільних груп населення до приміщень.

          Належним чином в аптеках Одещини було створено в залі обслуговування екрани для захисту від крапельної інфекції, в тому числі окремо каси для осіб з інвалідністю із захисним екраном.  Також на прикладі показали які саме повинні бути пандуси, які відповідають усім вимогам ДБН В.2.2-40:2018 «Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення».

          Слід зазначити, що дотримання вимог законодавства щодо створення пандусу стосується не лише людей з інвалідністю, але й інших представників маломобільних груп населення (людей з тимчасовим порушенням здоров’я, вагітних жінок, людей старшого (похилого) віку, людей з дитячими колясками тощо).

          Бережіть себе та своїх рідних та піклуймося один про одного!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Увага! Термін карантину продовжено до 22.05.2020 року!

Наступна

Увага! Термін карантину продовжено до 22.06.2020 року!