Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області працює у зміненому режимі

Опубліковано 25.05.2020 о 09:38

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» на всій території України, із урахуванням епідемічної ситуації в регіонах, з 22 травня по 22 червня 2020 року продовжено дію карантину, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Враховуючи продовження дії карантину, відповідно до наказу Держлікслужби від 22.05.2020 №466 “Про заходи із попередження виникнення короновірусу COVID -19”, Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області продовжує працювати у зміненому режимі до 22 червня 2020 року.

Під час зміненого режиму роботи обмежується прийом громадян та суб’єктів господарювання.

Громадяни та суб’єкти господарювання можуть звернутись до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області:

– на офіційну електронну адресу (dls.km@dls.gov.ua);

– за номером телефону: (0382) 66-01-07; 72-32-02; 72-32-13.

У разі нагальної потреби є можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись поштовим, електронним або телефонним зв’язком.

Суб’єктам господарювання відповіді на розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов та приписи про усунення порушень законодавства України про лікарські засоби необхідно надсилати з дотриманням визначених термінів за допомогою поштового зв’язку з одночасним дублюванням в сканованому вигляді на електронну адресу dls.km@dls.gov.ua.

Звертаємо увагу: обробка паперових звернень може проводитись в терміни довші, ніж зазвичай!

Засідання атестаційної комісії з атестації провізорів та фармацевтів, проведення якого заплановано у березні 2020 року, переноситься на невизначений термін. Про дату та час проведення засідання атестаційної комісії з атестації провізорів та фармацевтів при Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області буде повідомлено додатково.

Зичимо здоров’я та просимо вибачення за тимчасові незручності !

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Щодо відпуску лікарських засобів за міжнародною непатентованою назвою "Гідроксихлорохін"

Наступна

Вітання з нагоди свята Дня фармацевтичного працівника