Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області надає інформацію з питань реалізації і захисту прав людини: «Щоб захистити свої права – їх потрібно знати»

Опубліковано 10.12.2019 о 15:46

Відповідно до ст. 5 Закону України «Про звернення громадян» звернення адресуються органам державної влади і органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, об’єднанням громадян або посадовим особам, до повноважень яких належить вирішення порушених у зверненнях питань.

Якщо Ви виявили порушення і хочете захистити своє право, якщо це стосується порушень у сфері торгівлі лікарськими засобами, не звертаючись до суду, то Ви можете звернутися до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області.

Усне звернення викладається громадянином на особистому прийомі або за допомогою засобів телефонного зв’язку, телефонні “гарячі лінії” та записується (реєструється) посадовою особою.

Письмове звернення надсилається поштою або передається громадянином до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства. Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).

Із зверненням до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області Ви можете звернутись поштовим відправленням або під час особистого прийому за адресою: вул. Леха Качинського, 12-А, м. Житомир, 10014, тел/факс: (0412) 41-32-81, 41-32-82, засобами електронного зв’язку на е-mail: dls.zt@dls.gov.ua

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками в ІІІ кварталі 2019 року видано 68 розпорядчих документів щодо заборони або поновлення обігу незареєстрованих в Україні, неякісних та фальсифікованих лікарських засобів

Наступна

Бланк звіту про виконання Розпоряджень Держлікслужби, наданих терміновими листами Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області за ЛИСТОПАД 2019 року