Керівник Служби прийняв участь у засіданні робочої групи з питань гуманітарної допомоги

Опубліковано 25.10.2019 о 10:15

24 жовтня 2019 року керівник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області Тарас Пронів прийняв участь в засіданні робочої групи з питань гуманітарної допомоги під головуванням директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадима Боярського.

Порядок денний:

  1. Про надходження наказів Міністерства соціальної політики України.
  2. Про дані Тернопільської митниці щодо надходження товарів по лінії іноземної гуманітарної допомоги за вересень 2019 року.
  3. Про розгляд звернення департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації щодо передачі у власність після смерті особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю легкового автомобіля членам сім’ї, спадкоємцям.
  4. Про розгляд звернення департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації щодо передачі у власність легкового автомобіля особі з інвалідністю, яка користувалась більше 10 років.
  5. Про розгляд звернення Бучацької центральної районної лікарні щодо визначення гуманітарною допомогою вантажу загальною вагою 409 кг, який надійшов з Федеративної Республіки Німеччини для забезпечення Бучацької центральної лікарні.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Участь головного спеціаліста - юрисконсульта у занятті постійно діючого семінару юрисконсультів, спеціалістів органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій Тернопільської області

Наступна

Керівник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області прийняв участь у засіданні колегії управління охорони здоров'я Тернопільської обласної державної адміністрації