Начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області Шпур Надія Тарасівна як член колегії ДОЗ ОДА 28 травня 2019 року брала участь у засіданні колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

Опубліковано 29.05.2019 о 12:46

Начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області Шпур Надія Тарасівна як член колегії ДОЗ ОДА 28 травня 2019 року взяла участь у засіданні колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації. На засіданні були розглянуті питання щодо урядової програми «Доступні ліки», стану експертизи тимчасової та стійкої втрати працездатності, стану надання медичної допомоги ветеранам війни, учасникам бойових дій та учасникам АТО, стану медичного обслуговування осіб, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Фальсифікований спирт постачали в аптеки та медзаклади окремих областей

Наступна

29 травня в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області проведено семінар для керівників та уповноважених представників аптечних закладів, які здійснюють виготовлення ліків в аптечних умовах