На базі Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області 02.04.2019 відбулося засідання постійно діючого тематичного семінару-тренінгу

Опубліковано 03.04.2019 о 09:39

З метою роз`яснень найпоширеніших питань щодо обігу лікарських засобів, медичних виробів та введення в дію наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.11.2018 № 327 «Про затвердження ДБН В.2.2 – 40:2018 «Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»  Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області провела засідання постійно діючого тематичного семінару-тренінгу,  на якому були присутні кервники та уповноважені особи суб’єктів господарювання  Чернігівської області. Семінар-тренінг  провели  Соколова С.О. – начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області, Чаус А.М. – головний спеціаліст сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та Марченко Р.Г. – експерт у сфері діяльності, пов’язаної із створенням об’єктів архитектури.

На всі питання надано чіткі та повні відповіді  з посиланням на діючі нормативні акти. Анансовано дату та тему наступного засідання  постійно діючого тематичного семінару-тренінгу.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

За минулий тиждень від ускладнень кору померло 4 людини

Наступна

На кордоні вилучили партію ліків