Ознайомчий візит керівника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області в аптечні заклади

Опубліковано 04.07.2019 о 17:28

В рамках ознайомчого візиту керівник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області Т. Пронів відвідав аптечні заклади, які знаходяться у м. Тернополі, а саме: аптечні заклади мережі аптек 3І, DS, ТОВ «Арніка» та ФОП Ковальчук І.І.

Під час відвідування аптечних закладів керівникам було звернуто увагу на відсутність Пам’ятки для споживача, розробленої Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та відсутність Порядку відпуску лікарських засобів і виробів медичного призначення з аптек та їх структурних підрозділів, затвердженого наказом МОЗ України № 360 від 19.07.2005 (зі змінами); звернув увагу на дотримання законодавства з набуттям чинності з 1 квітня 2019 року ДБН В.2.2-40:2018 «Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення».

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Ознайомчий візит Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області в КП ТОР "ТО Аптека № 78"

Наступна

В Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області відбулось засідання робочої групи по відстеженню шляхів розповсюдження фальсифікованих лікарських засобів, субстанцій ввезених на територію України, руху використаного та списаного технологічного обладнання на території Тернопільської області