Працівники служби приймали участь у планових заходах з підвищення кваліфікації

Опубліковано 21.06.2019 о 10:56

З метою набуття нових та вдосконалення раніше набутих компетентностей у межах професійної діяльності протягом червня 2019 року працівники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області приймали участь у наступних заходах з підвищення кваліфікації:

  • 05 червня 2019 року завідувач сектору управління персоналом служби Тхоржевська Л.О. прийняла участь у постійно діючому семінарі з питань запобігання та виявлення корупції, який проходив у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області. В ході семінару були розглянути питання європейських та світових стандартів правил етичної поведінки публічної служби; законодавче регулювання правил етичної поведінки на національному рівні;
  • 03 по 05 червня 2019 року начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області Котлінський І.В. та головний спеціаліст відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Шишков В.А. пройшли обов’язкове періодичне  навчання та перевірку знань у сфері цивільного захисту в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області та отримали відповідні посвідчення;
  • 14 червня керівництвом служби проведено щомісячне внутрішнє навчання зі спеціалістами служби щодо вимог Настанови ст-ту МОЗУ 42-5.1:2011 «Належна практика зберігання».

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Проведено робочу нараду із завідувачами аптечних закладів Вінницької області

Наступна

26.06.2019 проведено внутрішнє навчання з працівниками служби на тему: «Правила етичної поведінки. Доброчесність та запобігання корупції».