Результати моніторингу медичних виробів які використовуються для профілактики розповсюдження коронавірусу COVID-19

Опубліковано 23.03.2020 о 08:53

Як повідомлялося раніше Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області, з цілю профілактики розповсюдження коронавірусу COVID-19, проводить, що середи та п’ятниці, моніторинг наявності в аптечних закладах виробів медичного призначення.

За результатами моніторингу 20.03.2020, згідно інформації що надали суб’єкти господарювання, в Луганській області є в наявності 10020 метрів марлі (середня ціна 6,68 грн. за метр), 39614 пар рукавичок (середня ціна 3,55 грн. за пару), 3607 упаковок дезінфекційних розчинів, 1371 маска медична одноразова (середня ціна 17,58 грн.) та 33 респіратора (за ціною 56,50).

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області, для профілактики розповсюдження коронавірусу COVID-19, рекомендує всім аптечним закладам заказати та мати у реалізації в достатньої кількості маски, респіратори та системні противірусні лікарські засоби.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області проводить моніторинг наявності в аптечних закладах виробів медичного призначення та противірусних лікарських засобів

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області подавати заяви та документи для отримання висновку про якість ввезених лікарських засобів в електронному вигляді