Увага! Про проведення планової та позапланової перевірок характеристик продукції суб’єкт господарювання не повідомляється!

Опубліковано 23.10.2019 о 14:09

Правові та організаційні засади здійснення державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції встановлює Закон України «Про державний ринковий нагляд  і контроль нехарчової продукції».  Вимоги щодо застосування норм пункту 4 статті 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», в частині письмового повідомлення суб’єкта господарювання про проведення планової перевірки продукції не пізніше як за десять днів до дня здійснення цього заходу, у законодавстві про державний ринковий нагляд відсутні. Отже, законодавством передбачено, що для проведення перевірки характеристик продукції достатньо пред’явити лише службове посвідчення та посвідчення (направлення) на проведення перевірки. Пред’явлення та надіслання інших документів законодавством не передбачено. Суб’єкт  господарювання не має права створювати перешкоди при здійсненні заходів ринкового нагляду шляхом не допуску до планових перевірок характеристик продукції, у разі не отримання повідомлення про таку перевірку.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Працівники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області взяли участь у семінарі з актуальних питань законодавства

Наступна

Головний спеціаліст сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Державної служби з лікарських засобів та контрою за наркотиками у Чернігівській області Чаус Анжела Михайлівна 31 жовтня 2019 року виступила на конференції головних медичних сестер, старших та медичних сестер закладів охорони здоров’я області.