Увага! Інформація, щодо подачі документів для отримання ліцензії на право провадження діяльності у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Опубліковано 06.09.2021 о 16:37

Увага! Держлікслужба нагадує, що відповідно до статті 10 закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» (далі-Закон), документи для отримання ліцензії на право провадження діяльності у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 06.05.2000 № 770, подаються  до органу ліцензування: нарочно; поштовим відправленням з описом вкладення.

В зв’язку із встановленням карантину з метою запобігання поширенню на території України  респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, звертаємося з проханням обмежити  подачу  документів нарочно.

Документи, надіслані у спосіб не передбачений Законом, розглядатися Держлікслужбою не будуть.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Увага! Інформація офіційного представника власника реєстраційного посвідчення на лікарський засіб UA/9611/01/01 (Б. Браун Мельзунген АГ, Німеччина) щодо нелегального ввезення на територію України лікарського засобу «NaCl, Clorura de sodiu 9 mg/ml solutie perfuzabila, 250 ml», серії 21024406 з маркуванням іноземною мовою (румунською).

Наступна

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з культивування рослин, розроблення, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації (відпуску), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» від 08.09.2021 № 939.