Європейський тиждень якості в Україні

Опубліковано 21.10.2019 о 13:05

Враховуючи положення Української хартії «За ділову досконалість та якість», Держлікслужба продовжує сприяти популяризації ідеї якості, як національної ідеї України, та активно долучається до заходів, які організовує Громадська спілка «Українська асоціація досконалості та якості», зокрема:

Семінар «Вимоги Міжнародного стандарту ISO/IEC 27001:2013. Ефективне управління ризиками Інформаційної безпеки. Інтеграція з ISO 9001:2015», який відбудеться 18 жовтня 2019 року. Слухачам семінару буде надана інформація щодо кращих практик розробки та впровадження стандарту ISO/IEC 27001:2013, коментарі з реалізації вимог «додатку А» цього стандарту, рекомендації щодо необхідних технічних засобів захисту інформації, також вони будуть ознайомлені з підходами до проведення аудиту системи інформаційної безпеки компанії. Докладніше про захід та про умови реєстрації можна ознайомитись за посиланням: https://uaq.org.ua/docs/isms_inv.pdf

Окрім цього, Громадська спілка «Українська асоціація досконалості та якості» та Український союз промисловців і підприємців, за підтримки Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, проводить загальнонаціональний захід – 28-й Міжнародний форум «Дні якості в Україні` 2019», 6-8 листопада 2019 року.  Форум проводиться в межах Європейського тижня якості в Україні та присвячено Всесвітньому дню якості, що проходить за підтримки ООН під гаслом «Якість – в ім`я кращого життя».
Докладніше з переліком заходів, які будуть проходити під час тижня якості, та з умовами реєстрації можна ознайомитись за посиланням:

https://www.uaq.org.ua/index.php/uk/mizhnarodnij-forum-dni-yakosti-v-kievi

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Головний спеціаліст з питань персоналу Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області пройшов навчання на тематичному короткостроковому семінарі "Впровадження законодавства про державну службу"

Наступна

До уваги споживачів!