Інформація про семінари для уповноважених осіб та/або керівників лікувально – профілактичних закладів

Опубліковано 07.08.2019 о 10:34

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області (далі – Служба) повідомляє, що 15 серпня 2019 року відбудеться семінар для уповноважених осіб та/або керівників лікувально – профілактичних закладів на тему: «Чинне законодавство у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Застосування на практиці».

Семінар відбудеться в актовому залі ПОКП «Полтавафарм» за адресою вул. Горбанівська, 2, с. Розсошенці, Полтавський р-н, Полтавська області (четвертий поверх):
Реєстрація учасників семінару з 09.30 години.

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

16 липня 2019 року в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області проведено семінар для керівників та уповноважених представників аптечних закладів, які здійснюють виробництво (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки

Наступна

15.08.2019 року Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області проведено семінар для лікувально – профілактичних закладів на тему «Чинне законодавство у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Застосування на практиці».