Список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в Установчих зборах для формування Громадської ради при Держлікслужбі

Опубліковано 28.09.2020 о 16:58

За результатами перевірки документів, поданих інститутами громадянського суспільства на відповідність встановленим Типовим положенням вимогам, відмовлено в участі в Установчих зборах таким представникам громадянського суспільства:

 Пархоменко Вєлта Ігорівна

 

БО «Благодійний фонд «Всеукраїнське Об’єднання Людей з Наркозалежністю (ВОЛНа)»

Приймак Аліна Костянтинівна

 

ГО «Ветерани за медичний канабіс»

 

Підстава для відмови. Згідно з пунктами 6, 12 Типового положення,  зазначені інститути громадянського суспільства не провадять свою діяльність, не реалізують свої проєкти у сфері, пов’язаній з діяльністю Держлікслужби відповідно до Положення про Держлікслужбу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.08.2015 № 647.

Сарнацька Аліна Валеріївна

 

ГО «Клуб «Еней»

Підстава для відмови. Згідно з пунктом 12 Типового положення, у зв’язку з неусуненням інститутом громадянського суспільства невідповідності поданих документів (відомостей) встановленим Типовим положенням вимогам у визначений Ініціативною групою строк відповідно до абзацу 15 пункту 10 Типового положення.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку