Перелік суб’єктів господарювання, заяви яких про видачу ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами, про розширення виду господарської діяльності, про внесення відомостей до Ліцензійного реєстру з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) у зв’язку зі створенням нових місць провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами 05.11.2020 залишено без розгляду, яким відмовлено у внесенні відомостей до Ліцензійного реєстру з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) у зв’язку зі створенням нових місць провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами

Опубліковано 06.11.2020 о 10:17

1 Товариство з обмеженою відповідальністю “ЕПІОНА-МЕД”

Заява про отримання ліцензії лишається без розгляду (реєстраційний № 4222 від 03.11.2020).

 2 Товариство з обмеженою відповідальністю “ФК МАГНОЛІЯ”

Заява про розширення провадження виду господарської діяльності лишається без розгляду (реєстраційний № 4130 від 27.10.2020).

 3 Товариство з обмеженою відповідальністю “АЙ ПІ ЛІКИ”

Заява про внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань відомостей про місця провадження ліцензіатом господарської діяльності лишається без розгляду (реєстраційний № 4161 від 29.10.2020).

 4 Фізична особа – підприємець Король Людмила Григоріївна

Заява про внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань відомостей про місця провадження ліцензіатом господарської діяльності лишається без розгляду (реєстраційний  № 4162 від 29.10.2020).

 5 Товариство з обмеженою відповідальністю зовнішньоторгівельна фірма “Арніка”

Заява про внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань відомостей про місця провадження ліцензіатом господарської діяльності лишається без розгляду (реєстраційний № 4187 від 30.10.2020).

 

  6 Товариство з обмеженою відповідальністю “ФАРМАЦІЯ ЧЕРНІГІВЩИНИ”

Заява про внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань відомостей про місця провадження ліцензіатом господарської діяльності лишається без розгляду (реєстраційний  № 4209від 02.11.2020).

 7 Товариство з обмеженою відповідальністю “ПОДОРОЖНИК ЗАПОРІЖЖЯ”

Заява про внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань відомостей про місця провадження ліцензіатом господарської діяльності лишається без розгляду (реєстраційний № 4235 від 03.11.2020).

 8 Товариство з обмеженою відповідальністю “ФАРМАЦІЯ МИКОЛАЇВЩИНИ”

Відмовити у внесенні до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань відомостей про місця провадження ліцензіатом господарської діяльності (реєстраційний № 4078від 22.10.2020).

 9 Комунальне підприємство “Фармація”

Відмовити у внесенні до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань відомостей про місця провадження ліцензіатом господарської діяльності (реєстраційний № 4067від 22.10.2020).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку