Наказ Держлікслужби від 28.07.2017 № 743 " Про участь у відборі зразків"

Опубліковано 28.07.2017 о 00:00

Герб

 

 

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ

ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ

НАКАЗ

__28 липня 2017р______             Київ                  №___743____________

 

 

Про участь у відборі зразків

 

 

Відповідно до законів України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», «Про ліцензування видів господарської діяльності», Положення про Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.08.2015 № 647, та на виконання  пункту 37 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з культивування рослин, включених до таблиці I переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого Кабінетом Міністрів України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації (відпуску), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, включених до зазначеного переліку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 року № 282

 

НАКАЗУЮ:

 

1. У разі надходження від ліцензіатів, які здійснюють господарську діяльність з культивування рослин, включених до списку № 3 таблиці I Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.05.2000 № 770, листів про відбір зразків, забезпечити у встановленому законодавством порядку присутність посадових осіб:

1.1. Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області при проведенні відбору зразків на територіях Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Одеської областей.

1.2. Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області при проведенні відбору зразків на територіях Дніпропетровської, Полтавської, Харківської, Кіровоградської, Сумської областей.

1.3. Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області при проведенні відбору зразків на територіях Закарпатської, Волинської, Львівської, Рівненської областей.

 

 

2. При надходженні до територіальних органів Держлікслужби від ліцензіатів результатів досліджень наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів протягом 3 днів направляти їх до Держлікслужби.

 

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на в.о. директора Департаменту державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та протидії їх незаконному обігу Стасюка І.Є.

 

 

Голова                                                                                         Н.Я. Гудзь

 

 

 

 

      

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку