Меморандум про співпрацю між Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Національним медичним університетом імені О.О. Богомольця

Опубліковано 03.05.2023 о 14:31

2 травня підписано Меморандум про співпрацю між Держлікслужбою у та НМУ ім. О.О. Богомольця. Документи підписали голова Держлікслужби Роман Ісаєнко та ректор НМУ Юрій Кучин. Також у підписанні документу взяли участь перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Олександр Науменко, заступник голови Держлікслужби Володимир Короленко, деканка фармацевтичного факультету Тетяна Рева і гарант освітньо-професійної програми 226.01 «Фармація» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» Ірина Ніженківська.

Цей меморандум укладено для встановлення партнерських взаємовідносин та розвитку співробітництва у забезпеченні заходів з підготовки кадрів у сфері охорони здоров’я та їх постійного професіонального розвитку. З цією метою фахівці Держлікслужби залучатимуться до освітнього процесу, студенти проходитимуть стажування на базі Держлікслужби та її установ, проводитимуться спільні наукові дослідження, які сприятимуть розвитку системи охорони здоров’я на національному та регіональному рівнях. Також планується розроблення і реалізація тренінгів та сертифікатних програм.

Працюємо разом для забезпечення населення якісними, ефективними, безпечними лікарськими засобами та медичними виробами і підготовки найкращих фахівців у сфері охорони здоров’я!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт за 24 - 28 квітня 2023 року

Наступна

Звіт за 01 - 05.05.2023 року