Відбулася зустріч з представниками Глобального фонду для боротьби зі СНІДом

Опубліковано 19.11.2019 о 15:44

У Держлікслужбі відбулася робоча зустріч з представниками Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією та ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України».

Під час зустрічі розглянуто низку питань, зокрема обговорювалася нормативна база, якою регулюється процес контролю якості лікарських засобів і медичної продукції та система управління якістю лікарських засобів і медичної продукції, у тому числі у приватному секторі.

Керівники структурних підрозділів Держлікслужби проінформували колег про структуру і основні напрями діяльності регуляторного органу, ознайомили з процедурами контролю якості лікарських засобів і медичних виробів та з системою якості Держлікслужби.

За результатами зустрічі сторони погодили напрями подальшої співпраці Держлікслужби з ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» та Глобальним фондом для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією у сфері протидії соціально небезпечним хворобам.

Довідково:

Глобальний фонд для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією – це партнерство, яке покликане прискорити припинення СНІДу, туберкульозу та малярії як епідемій. Як міжнародна організація, Глобальний фонд мобілізує та інвестує значні кошти у підтримку програм, якими керують місцеві експерти більш ніж зі 100 країн світу. Фонд взаємодіє з урядами, інститутами громадянського суспільства, технічними агенціями, приватним сектором та людьми, ураженими хворобами.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна регуляторна служба України підтримала рішення Держлікслужби щодо позбавлення ліцензії суб’єкта господарювання, який здійснював торгівлю неякісними лікарськими засобами

Наступна

Викрито лінію по виробництву фальсифікованих лікарських засобів