ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПІДСУМКОВОЇ КОЛЕГІЇ МОЗ УКРАЇНИ ТА ПРЕЗИДІЇ НАМН УКРАЇНИ

Опубліковано 16.02.2022 о 16:20

14 лютого 2022 року в Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця під головуванням Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка відбулося спільне засідання підсумкової колегії Міністерства охорони здоров’я України та президії Національної академії медичних наук України.

З нагоди встановленого Президентом України Дня Єднання пролунав Державний гімн України. До учасників засідання звернулися зі словами вітання Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчинов, заступник секретаря РНБО України Олексій Соловйов і заступник керівника Офісу Президента України Юлія Соколовська.

Було заслухано і обговорено програмні доповіді Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка «Ключові успіхи 2021 року та пріоритети на 2022 рік»,  президента НАМН України академіка Віталія Цимбалюка «Діяльність Національної академії медичних наук України у період з 2016 по 2021 рік» та Голови НСЗУ Наталі Гусак «Програма медичних гарантій 2021: результати та підсумки. Розвиток програми медичних гарантій та стратегія розвитку НСЗУ до 2025 року».  Окреслено перспективи подальшого діалогу медичної науки і практики для відповіді на виклики, які постають перед вітчизняною охороною здоров’я.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

16 лютого – День єднання!

Наступна

Інформування та протидія поширенню фальсифікованих лікарських засобів