Вітання Голови Держлікслужби до Дня Соборності України

Опубліковано 22.01.2018 о 00:00

Шановні колеги!

 

Майже століття тому до літопису українського народу додалася ще одна знакова подія. 22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані урочисто проголосили Акт Злуки: відтак, у єдину соборну державу об’єдналися Українська Народна і Західно-Українська Народна Республіки.

Саме цього дня, вперше за майже шість століть, українці зробили серйозний крок уперед на шляху до реалізації прадавньої мріїоб’єднання більшості етнічних земель у соборну, вільну і неподільну державу. Врешті, то був крок і до єднання духовного. В такий спосіб українці довели світові, ворогам і самим собі, що здатні до реальних вчинків, до конкретних кроків задля великого звершенняпояви держави, ім’я якійУкраїна!

Проголошення Акту Злуки увійшло в історію як День Соборності України, що уособлює прагнення нашого народу до єднання, цілісності та неподільності земель Батьківщини.

Тож сердечно вітаю всіх з величним державним святом – Днем Соборності України! Нехай паростки національної єдності міцно проростуть у серці кожного й стануть символічним щитом від усього злого.

Злагоди, добра та міцності переконань!

 

Слава українському народові!

 

Слава Україні!

 

З повагою

 

Голова Державної служби України

з лікарських засобів та контролю за наркотиками                                     Н.Я. Гудзь

 

Фото в текст

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Голова Держлікслужби Наталія Гудзь взяла участь у семінарі на тему "Ділова досконалість - основа конкурентоспроможності та сталого розвитку компаній і економіки"

Наступна

Центр досліджень і розробок відвідала делегація Держлікслужби