Вітання з Днем медичного працівника

Опубліковано 18.06.2021 о 14:03

Бути медичним працівником – справа нелегка і жертовна. Разом з тим – наділена благородною місією – збереження здоров’я та спасіння життя інших.

Щиро дякую за Вашу мужність, стійкість, доброту і самовіддачу, що є запорукою міцного здоров’я кожного з нас.

Особлива вдячність медичним працівникам, які щоденно, ризикуючи своїм життям, рятують всіх нас від нової недуги. Ви з честю долаєте всі нові й нелегкі випробування, демонструючи відданість лікарському покликанню та справжню любов до ближнього.

Держлікслужба є невід’ємною частиною сфери охорони здоров’я. Медичні працівники є частиною колективу Держлікслужби, які разом з науковцями, практиками медицини і фармації, менеджерами охорони здоров’я, медичною громадськістю щоденною працею роблять внесок у добробут населення та працюють заради спільної мети – збереження та сприяння зміцненню здоров’я нації, зокрема – забезпечення якісними та безпечними лікарськими засобами.

Шановні колеги та партнери, прийміть найщиріші вітання із Вашим професійним святом. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у Ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра Вам і Вашим родинам!

 

Роман Ісаєнко

Голова Державної служби України

з лікарських засобів та контролю за наркотиками

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Підведення підсумків Проєкту «ДІЯ-ЄС»

Наступна

Вітання з 25-ю річницею Конституції України