Голова Держлікслужби взяла участь у церемонії нагородження професіоналів фармацевтичної галузі України “Панацея”

Опубліковано 18.09.2018 о 00:00

13 вересня 2018 року, напередодні Дня фармацевтичного працівника, відбулася церемонія нагородження переможців XIX конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея 2018».

У вітальному слові керівника національного фармацевтичного регулятора Наталії Гудзь було зазначено: «Ви обрали одну з найшанованіших та найгуманніших  у всьому світі професію – допомагати людям у відновленні здоров’я, полегшувати їхні страждання та біль. І найбільшою подякою вам за вашу шляхетну працю, безперечно, завжди буде щира вдячність багатьох людей, яким ви допомогли подолати хворобу, повернути здоров’я, радість до життя, а часом – і саме життя ».

В рамках відзначення кращих лідерів фармацевтичної галузі України у 2018 році,  Голова Держлікслужби взяла участь в нагородженні компанії «Гляксо Сміт Кляйн Україна» (Glaxo Smith Kline Ukraine) за науково-освітній проект, спрямований на поглиблення  знань фахівців охорони здоров’я і населення у сфері імунопрофілактики.

Щорічний конкурс професіоналів фармацевтичної галузі «Панацея» було засновано у 1999 р. За період свого існування конкурс став визначною подією у світі ФАРМИ. Місія конкурсу — розвиток всіх секторів фармацевтичної галузі України шляхом сприяння впровадженню високих стандартів якості послуг, розкриттю професійного потенціалу.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Шановні працівники фармацевтичної галузі, дорогі колеги!

Наступна

До уваги представників інститутів громадянського суспільства.