Голова Держлікслужби Михайло Пасічник відвідав конференцію АПАУ

Опубліковано 04.09.2014 о 00:00

У рамках проведення конференції Всеукраїнської громадської організації Аптечна професійна асоціація України Михайло Пасічник зустрівся з провідними представникамифармгалузі. Нині АПАУ – це одна з найбільших аптечних асоціацій України, що об’єднує аптечні компанії, дистриб’юторів, профільні регіональні асоціації, громадські організації та фармацевтичні підприємства з усіх регіонів України.

Михайло Пасічник подякував за повсякденну плідну роботу, яку представники фармацевтичного бізнесу проводять на місцях, забезпечуючи українців необхідними та якісними ліками, відзначив їхній внесок у справу благодійності. Адже в нинішній складний для країни час вони надають свою посильну допомогу. Чимало аптечних мереж, дистриб’юторів та виробників безкоштовно постачають фармпрепарати в лікарні та військові госпіталі, надають іншу гуманітарну допомогу. У цьому Михайло Пасічник особисто пересвідчився підчас робочих поїздок на Житомирщину та Вінниччину.

Окремо, Михайло Пасічник поінформував представників аптечних мереж щодо останніх законодавчих ініціатив, з якими виступила Держлікслужба України. Вони мають сприяти створенню максимально прозорих і комфортних умов роботи для всіх гравців ринку, а отже, своєчасному забезпеченню пацієнтів якісними ліками. Також присутні обговорили проблемні питання роботи аптечних закладів, зокрема, щодо внесення змін до ліцензійних умов.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Держлікслужба України повідомляє про затвердження змін до настанови "Лікарські засоби. Належна практика дистрибуції"

Наступна

Уряд України визначив перелік контролюючих органів, яким надаватиметься дозвіл Кабінету Міністрів України на проведення перевірок