Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками запрошує молодь до роботи на державній службі

Опубліковано 13.05.2019 о 17:07

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками долучається до проведення всеукраїнської інформаційної кампанії «Право на державну службу», ініційованої Національним агентством України з питань державної служби разом із Секретаріатом Кабінету Міністрів України та Проектом Європейського Союзу «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні».

Порядок стажування знаходиться на офіційному сайті Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками: https://www.dls.gov.ua/info_and_advert/наказ-держлікслужби-від-27-03-2019-№-125-к-про-за/.

З метою кадрового забезпечення ми запрошуємо громадян України, які мають намір проявити свої можливості та втілити кращі зміни в систему державної служби, віком до 35 років взяти участь у стажуванні та конкурсах на посади державної служби категорій «Б» та «В», що оголошуються у Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Довідково. Всеукраїнська інформаційна кампанія «Право на державну службу» – комплекс заходів, що передбачає отримання студентами, які завершують навчання, та випускниками вищих навчальних закладів інформації щодо пошуку вакансій, конкурсного добору, проходження, соціальних гарантій та переваг державної служби, професійного та кар`єрного зростання.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

21 травня відбудеться конференція на тему «Ринковий нагляд за медичними виробами. Законодавство та практика», спікером якої буде перший заступник Голови Держлікслужби Владислав Цілина

Наступна

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками продовжує вдосконалювати та актуалізувати нормативно-правові акти