Державне підприємство "Український фармацевтичний інститут якості" запрошує 17.08.2017 р. взяти участь у семінарі "Практичне застосування Технічних регламентів щодо медичних виробів органами з оцінки відповідності та органами державного ринкового нагляду"

Опубліковано 01.08.2017 о 00:00

Державне підприємство "Український фармацевтичний інститут якості" запрошує 17.08.2017 р. взяти участь у семінарі "Практичне застосування Технічних регламентів щодо медичних виробів органами з оцінки відповідності та органами державного ринкового нагляду". Про час та місце проведення семінару буде повідомлено додатково.

Семінар відбуватиметься за підтримки та участі Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Детальна інформація та програма семінару – за посиланням https://www.uphiq.org/news/pharmnews/17082017

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Начальник служби Колотуха Валентин Володимирович прийняв участь у нараді з заступником Міністра охорони здоров’я України Романом Іликом

Наступна

Державне підприємство "Український фармацевтичний інститут якості" запрошує 22.09.2017 р. взяти участь у семінарі "Система управління якістю, ДСТУ ISO 13485:2005 "Вироби медичні. Система управління якістю. Вимоги щодо регулювання" та практичне застосування вимог Закон України "Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції" в частині застосування обмежувальних заходів".