Держлікслужба – лідер рейтингу щодо інформаційного наповнення веб-сайту серед органів виконавчої влади України

Опубліковано 29.01.2019 о 14:01

Держкомтелерадіо провів моніторинг інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів центральних та місцевих органів виконавчої влади у другому півріччі 2018 року.

За даними Держкомтелерадіо лідерами рейтингу серед 64 центральних органів виконавчої влади стали Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Міністерство інформаційної політики України, Державна служба України з питань праці, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Адміністрація Державної прикордонної служби України. Вони мають максимальний показник інформаційної прозорості 100%.

Також кращими серед 25 веб-сайтів обласних та Київської міської державних адміністрацій визнано сайти Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Житомирської, Івано-Франківської, Закарпатської, Рівненської, Херсонської, Чернігівської обласних держадміністрацій. Усі вони мають найвищі показники інформаційної прозорості.

Значну динаміку зростання інформаційної прозорості серед центральних органів виконавчої влади продемонстрували Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Національна поліція України, Державна міграційна служба України, Міністерство освіти і науки України, Державне агентство з питань електронного урядування України та Міністерство культури України, а серед місцевих органів виконавчої влади – Запорізька, Дніпропетровська, Полтавська, Черкаська, Луганська, Волинська Кіровоградська та Чернівецька обласні держадміністрації. Таке зростання обумовлено насамперед реалізованими заходами для адаптації власних веб-сайтів до потреб осіб з порушеннями зору та слуху.

Джерело: https://www.comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=152959&cat_id=152937

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Європейське агентство з лікарських засобів змінює своє місцезнаходження

Наступна

Представник Держлікслужби взяв участь у засіданні робочої групи щодо психоактивних речовин та прекурсорів