Держлікслужба продовжує здійснювати свої повноваження

Опубліковано 25.04.2022 о 11:36

Держлікслужба продовжує здійснювати свої повноваження

В умовах військового стану, у щоденному режимі роботи, Держлікслужба продовжує здійснювати свої повноваження.

З метою безперебійного забезпечення громадян України лікарськими засобами на час оголошення воєнного стану, в рамках здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну, Порядок якого затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2005 № 902, за минулий тиждень видано 567 висновків про якість ввезених лікарських засобів.

У зазначений період опрацьовано 12 термінових повідомлень стосовно виявлення фальсифікованих лікарських засобів, що надійшли від міжнародних організацій та національних регуляторних органів у сфері контролю якості лікарських засобів та інформацію про які розміщено на офіційному вебсайті Держлікслужби в розділі «Контроль якості лікарських засобів, Інформація від міжнародних організацій та національних регуляторних органів стосовно виявлення фальсифікованих лікарських засобів».

20 квітня 2022 року відбулося чергове засідання робочої групи з питань ліцензування виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів). Повну інформацію про прийняті Держлікслужбою рішення розміщено на сайті у розділі “Оптова, роздрібна торгівля лікарськими засобами» закладка: «Рішення щодо видачі та анулювання ліцензій».

Зберігайте спокій, керуйтесь лише офіційними каналами комунікації, стежте за інформацією державних органів та органів влади на місцях.

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Уряд спростив процедури реєстрації та обіг лікарських засобів на час воєнного стану

Наступна

89-е засідання Європейського комітету з фармацевтики та фармацевтичної допомоги